TRUC 2

En JOC

31/10/16

Les Truc 2 ja estem per la tercera rotació del projecte En JOC, que molts i moltes de vosaltres ja debeu conèixer!

Pels qui encara aneu una mica peixos, En JOC és un projecte humil que vol posar en valor el joc a les places i barris de Blanes. A principi de curs, vam establir sis zones (Mas Enlaire, La Plantera, La Pedrera, Ca la Guidó, Valldolig i Els Pavos) a les quals anem a jugar cada dissabte de 17 a 19h. Una plaça per setmana amb un total de 3 rotacions, és a dir, passem per cada zona tres tardes a revaloritzar el lleure de forma descentralitzada.

Actualment, on ens trobem? Doncs ja anem per la tercera rotació com hem dit, concretament, l'anterior cap de setmana, vam estar a La Pedrera fent castells i jocs d'equip i, aquest proper dissabte, estarem a Ca la Guidó!

Gegants, samarretes de colors, jocs del món, tennis, castells, pintada de la bandera En Joc...com veieu, no ens hem avorrit! Entre rotació i rotació, hem deixar clar el canvi: entre la primera i la segona, vam fer un torneig de futbol per la interculturalitat; i entre la segona i la tercera, Jaume Bantulà ens va parlar del joc com a eina d'aprenentatge a la Biblioteca.

Ja s'acosta la festa final, aquest 19 de juny! Podrem gaudir de Jaume Barri i jugar fins que arribi l'hora de dinar!

EN JOC!