R/NG Sa Forcanera

Ja hem tornat de la GRAN SORTIDA DE CONEIXENÇA! I hem fet tantes coses...

El dissabte vam separar-nos en dos grups per fer un raid fins a Hortsavinyà. Un grup sortia des de Pineda i l’altre des de Calella.

El raid va anar genial: cap rànger ni noia guia es va perdre, tots van demostrar les grans habilitats amb el mapa i la brúixola i les caps no vam haver de patir perquè els grups arribessin a bon port. Alguns van dinar pel camí, d’altres un cop a Hortsavinyà, però tots hi vam arribar!

Un cop allà, vam començar els entrenaments pels Jocs de la fam (seguint l’eix d’animació d’aquest any) i fer jocs per tal d’aconseguir els recursos bàsics de supervivència (tendes, menjar, aigua, fogonets...). Quan ja ho teníem tot, vam muntar tendes abans que marxés el sol i vam jugar fins l’hora de sopar. No hi havia una sola llum per il·luminar-nos a part dels llums dels nostres lots, però d’aquesta obscuritat en vam treure benefici: vam poder observar estrelles com mai abans ho havíem fet i fer el ressopó a la llum de la lluna.

Al dia següent, després d’un gran bon dia i uns quants jocs per despertar-nos vam concentrar-nos per poder fer les Patrulles d’aquest any (els districtes dels Jocs de la Fam, jojojo!) i ho vam aconseguir. Abans del migdia ja teníem patrulles fetes i les vam estrenar fent el joc de la bandera amb quatre patrulles simultànies. Després vam dinar ràpidament uns macarrons boníssims d’una olla gegant i ja estàvem preparats i preparades per fer el camí de tornada a casa. A la tornada, vam agafar el camí de Tordera per veure tots plegats el lloc on divendres, les caps havíem encallat el cotxe preparant les rutes. Sí sí! Encallat! Quasi ens han de rescatar amb helicòpter, però caminant no vam tenir cap problema i vam fer 15 km sense parar per arribar a l’estació a temps.

Un cop a Blanes, va arribar l’hora dels adéus i vam marxar cap a casa amb un somriure gegant tot somiant en les mil aventures que ens esperen aquest any i que encara estan per venir!

Quina gran sortida!