P/C Matagalls

Segons és costum el passat 27 de desembre vam carregar les motxilles a les espatlles per celebrar els quatre dies de la sortida de Nadal, aquesta vegada Matagalls i Pedraforca vam conviure plegats a Mas Olivet, vora el municipi de Maçanet de Cabrenys, per explorar les nostres habilitats com a actors en potència al servei de la productora Cauflix.

Després de presentar l'eix i la cançó reclam, instal·lar-nos i dinar al terreny de la casa, vam córrer a fer la descoberta de Maçanet de Cabrenys amb una fantàstica cursa d'orientació i de tornada vam preparar amb un taller els cançoners que serien la banda sonora de la sortida.

El segon dia ben d'hora al matí vam haver de demostrar la nostra faceta més seductora i atrevida davant les càmeres a la Gimcana Guarra però a la tarda vam tenir també un espai per treballar de valent i cada unitat va dedicar un temps a imaginar i debatre el seu projecte. Ja al vespre, encara més reflexius, vam compartir opinions sobre l'abús i dependència dels mòbils a arrel del cinefòrum.

L'endemà vam calçar-nos fort per fer el cim de les Salines (1.333m) des d'on vam tenir una esplèndida visió del Canigó. Tot i l'esforç encara ens van quedar ganes de cuinar per la flamant competició gastronòmica del sopar de gala amb la inestimable ajuda del nostre indendent, en Dídac! I acte seguit, sense abaixar el ritme, vam celebrar la festa de Cap d'Any.

El darrer matí, després de netejar, encara ens va sobrar temps de fer la revisió i ultimar els últims missatges de la CotiCaixa per després dinar i agafar l'autobús altre cop cap a Blanes!

Entrada anterior Entrada següent