P/C Matagalls

Com si no n'haguéssim tingut prou amb la sortida de Nadal del 9 al 14 de gener els PiC Matagalls vam dur a terme la Setmana del Cigró! Una important activitat escolta que consiteix a viure de manera quotidiana al cau durant una setmana.

En el nostre cas, ens vam reunir el dilluns al vespre a la cova, on ens hi estaríem fins dissabte al matí. Per sincronitzar rellotges, tothom va apuntar en un horari els moments en què tenia extraescolars o compromissos fora del cau i ja vam estar a punt per preparar els matalassos inflables!

Durant la setmana vam poder estudiar i fer deures a la cova, jugar a jocs de taula i fins i tot veure alguna pel·lícula de nit! També vam rebre la visita de diversos caps que ens van fer d'intendents i dels companys de Pedraforca, a més de l'inesperat retorn del pallasso malèfic, el nostre intendent de Nadal, en Dídac.

L'última nit tothom va rebre el record de l'experiència: una fantàstica tassa amb relleu i per deixar la nostra empremta, vam pintar un dels llistons del terra de la cova amb les nostres mans.

Entrada anterior