LL/D Llevant

Els dies 27, 28, 29 i 30 els Llops i Daines Llevant vam passar la sortida de Nadal a la casa de colònies de Sant Martí de Llémena (Gironès).

El primer dia, un cop ja instal·lats a la casa, vam fem una petita descoberta per conèixer una mica millor els voltants de la casa. Havent dinat, vam fer una pluja d'idees de possibles projectes per aquest curs i vam fer jocs amb els TRUC 2 que van venir a passar un dia amb nosaltres.

El segon dia, per tal de celebrar el dia dels Sants Innocents, era... el dia al revés!. Per tant, ens vam aixecar i vam començar el dia amb un bona nit. Llavors vam menjar un bon sopar i a l'hora de dinar, vam berenar. Els TRUC 2 marxaven i per tant, vam haver d'acomiadar-nos d'ells. A mitja tarda tocava joc de rol en que el havíem de recollir diverses peces segons l'equip que érem i finalment desxifrar les ubicacions de les claus del gran tresor que ens va deixar el rei Rampó --protagonista de la sortida. Un cop acabat, vam dinar i vam jugar una estona. Al cap d'una estona, van arribar els TRUC 1 amb qui vam fer alguns jocs i ens van preparar un bona nit. Però abans d'anar a dormir, havíem d'esmorzar! Tot i això, molts ja no teníem gaire gana.

El tercer dia ens vam llevar ben aviat i vam fer un bon esmorzar per tal d'agafar forces per la ruta que faríem durant aquell dia. Al llarg de la caminada, vam anar trobant un gorg i vàries ermites. Un cop acabada la ruta, vam tenir una mica de temps per enllestir el regal per al nostre amic invisible. Després, de sopar vam entregar-nos els regals i vam tenir una petita festa!

El dia 30 ja tocava marxar així que havíem d'anar per feina a fer les motxilles i netejar la casa. Amb la casa neta i abans d'agafar l'autocar, vam fer algun joc i vam dinar els tradicionals macarrons de l'últim dia de les sortides.

Tot i que vam acabar ben cansats, ens ho vam passar molt bé! Ara toca seguir encarant el nostre projecte! :)

Entrada anterior Entrada següent