Castors i Llúdrigues

La passada Setmana Santa el grup de Castors i Llúdrigues del cau de Blanes vam anar a passar 4 dies a Calldetenes, a prop de Vic. El campament El Llió tenia un gran descampat on vam poder plantar les tendes i estar ben amples i còmodes per jugar sense parar!

El primer dia vam estar preparant el campament, muntant les tendes i descobrint l’entorn. Teníem un bosc ben a prop que ens va anar molt bé per construir-hi cabanyes!

El segon dia vam fer la ruta i va ser perfecte perquè feia molt de sol i el camí era pla. Vam fer la Ruta dels Molins Fariners de Calldetenes, un camí senyalitzat que voreja el torrent de Sant Martí. Són 3 quilòmetres travessant ponts i passos, i vam veure 6 molins d’aigua que hi havia seguint el recorregut.

El tercer dia vam fer la gimcana guarra, que va ser molt divertida perquè ens vam embrutar, mullar i pintar tot el que vam voler! A la tarda vam preparar la promesa, que va ser un moment molt important per tots els nens i nenes de segon any, ja que l’any que ve passaran a ser llops i daines. Els qui feien la seva promesa la van escriure en una pedra i després la van cridar als 4 vents, perquè tots els escoltes i guies del món escoltessin el seu missatge.

L’últim dia només vam tenir temps de recollir, fer motxilles i netejar. Això sí, al final del matí vam poder fer una reina, un joc que ens agrada molt i que hem descobert en aquesta sortida.

Ara ens queden poques tardes de cau per acabar l’any però sempre podrem recordar els fantàstics campaments de Setmana Santa d’aquest 2016, van ser molt divertits i ens ho vam passar molt bé!

Els castors del curs 2015-2016 som la Mar, la Bruna, l’Íngrid, la Jana, en Joan , l’Adrià, la Janna, en Jordi, la Júlia , la Jin, l’Otger, en Pablo, en Pol, en Martí, en Kenzo, en Jordi, en Joan, l’Èric, l’Ona, l’Arnau, en Genaro, l’Oriol, en Sam, la Maria, la Martina, la Júli,a la Bruna i la Íngrid. I els nostres caps són la Marta, en Pau, la Laura i la Marta!