Xaloc

Aquesta ha estat una setmana moooolt mogudeta! Vam començar el dilluns anant a buscar les peces de la màquina que el professor Rudolof ens va demanar. Vam haver de treballar en equip per a aconseguir-ho i això ens va unir més com a grup.

Dimarts ens vam remullar a la platja i tot seguit va arribar el dimecres, quin dimecres! Vam aprendre ple de danses i jocs nous. Encara ens va quedar temps per parlar de com millor el món.

El dijous ens vam unir amb el grup de segon i ens van venir a veure uns humanots molt alts a explicar-nos què eren els castells. D'aquella descoberta vam descobrir molts enxanetes, acotxadors i dosos.

I hem arribat al divendres, un divendres ple de servei. Ens hem separat per grups i hem decidit com tractar el problema que hi ha al món sencer amb el maltractament d'animals. Primer de tot, ens hem fet una llista de situacions en què existeix maltractament i després mig grup ha decidit conscienciar al casal amb cartells i l'altre mig grup fent un vídeo.

Molt aviat tindrem notícies noves. Ah! Gairebé me n'oblido: avui de bon matí hem arreglat la màquina i esperem que dilluns funcioni, creuem els dits i esperem que en Rudolof estigui ben orgullós de nosaltres!!

Fins dilluns Xaloquins i Xaloquines.

Us trobarem a faltar als/les que marxeu de vacances! Molts petonets dolços!!

Entrada anterior Entrada següent