Xaloc

Xaloc en marxa!

09/08/15

El dilluns vam fer la presentació de l'escola, tot i que no vam durar gaire dins del casal perquè vam anar a la parc de la biblioteca a esmorzar. Allà vam fer jocs de cohesió de grup i una mica de temps lliure abans de tornar cap el casal.

El dimarts va ser el dia de platja, que vam anar a la platja de sabanell. Així a part de poder gaudir de l'aigua, vam poder anar també als inflables!

El dimecres vam tenyir samarretes. De bon matí vam agafar tots els estris que necessitavem per fer-ho i vam sortir al parc de davant del casal per poder-ho fer amb tranquilitat. Van sortir unes samarretes estupendíssimes!

El dijous vam anar al poble a buscar el material que ens faltava per acabar les nostres samarretes. Però aprofitant que vam anar al centre, ens vam entretenir fent uns jocs allà a la plaça Espanya. I al arribar vam acabar de perfilar les samarretes per poder emportarles cap a casa.

I el divendres per acabar la setmana vam jugar a un cluedo gegant! Va ser genial! Molts de nosatres no havíem jugat mai!

Entrada anterior Entrada següent