Xaloc

El juliol va anar passant, i ja ens vam trobar a l'última setmana! Va ser molt intensa i ens ho vam passar molt bé!

Dilluns va venir una noia a explicar-nos que era el correfoc, fins i tot ens va deixar provar-nos la seva capa!

Dimarts, com que ens vam quedar a dormir van venir unes noies del cau a explicar-nos com era una sortida, fins i tot vam fer jocs de bon dia! Es tractava de fer dos equips i ens havíem de passar un got d'aigua. L'equip que anava més ràpid guanyava!

Dimarts a la tarda quan vam anar al casal, aquest cop va ser amb motxilla i sac de dormir, ens esperava una nit molt intensa! Va venir una exploradora que portava una maleta, i ens va explicar que va viatjar per tots els continents i ens va ensenyar jocs d'arreu del món! Vam passar-nos-ho molt bé perquè ens vam barrejar amb Marinada Carcanet i Terral i vam fer jocs que no havíem fet mai.

Abans d'anar a dormir vam fer el joc de nit, on tots representàvem un animal i ens havíem de trobar pel pati. A més, al posar-nos al sac, ens van cantar una pila de cançons de bona nit.

El dimecres va arribar, i ben d'hora ens vam aixecar per anar a la platja. També hi vam anar tots junts, ja portàvem un tute...

Dijous va ser l'últim dia del mes i ens vam acomiadar amb una festa final, on van venir pallassos i després vau venir vosaltres pares a fer el pica pica i a veure un vídeo.

Moltes gràcies a tots per aquest mes!!

Bones vacances a tots i totes!!

Entrada anterior Entrada següent