Xaloc

Aquesta setmana al casal ha sigut molt i molt intensa!! Dilluns vam fer la super gimcana per tot el casal. Tots i totes van passar les proves i van aconseguir ser uns esportistes. El dia següent, com estàvem tant cansats vam decidir anar a la platja a relaxar-nos, però no ho vam aconseguir perquè vam anar al Beach Club dels pins on hi ha inflables d’aigua i vam estar botant tot el matí.

Dimecres vam fer servei. Els monitors i monitores del casal del cau sempre ens proposem fer un parell d’activitats de servei a la comunitat per tal d’introduir aquesta idea als infants. El dimecres va venir la Verònica, que és socorrista i ens va ensenyar els riscos que hi ha la platja: posar-se crema solar, les roques, les meduses, etc... A partir d’aquí vam treballar l’idea que les meduses són éssers vius que viuen al mar i que som nosaltres les persones intruses que van a la seva casa. Per tant, vam arribar a la conclusió que no les podem treure de l’aigua perquè elles viuen allà. El infants van elaborar unes pancartes per penjar a les platges on deia que respectéssim els ésser marins i que no els triessin de l’aigua.

Dijous va començar la segona quinzena i per començar amb ganes vam decidir fer una excursió a Sant Francesc. Vam anar para a diferents punts, per exemple vam explicar la llegenda del drac de Sa Palomera i també vam anar a l’església de Sant Francesc. Després de la caminada vam fe runa bona banyada. Aquest dia també ens vam quedar a dormir. Els monitors i monitores van veure que els romans s’acostaven a Blanes per conquerir l’escola i nosaltres, com a bons soldats, vam fer un entrenament a la platja per agafar forces i convertir contra ells. L’entrenament va acabar amb una bona mullada a l’aigua i quan els romans van veure que érem tants van decidir marxar, d’aquest manera vam poder seguir fent el joc de nit i el bona nit. L’endemà ens vam despertar amb energia per poder fer el bon dia on tots acabàvem ben remullats.

Divendres vam treballar l’art del teatre. Hem fet diferents activitats i exercicis per ser uns bons acots i actrius. Ens hem buscat el diafragma, hem controlat les respiracions, hem fet gestos amb la cara i a partir d’aquí hem fet una obra de teatre per grups.

Com veieu ha sigut una setmana molt i molt intensa, però ens ho hem passat..... XAXIPIRULI!!

Bon cap de setmana i a disfrutar de la fira!

Entrada anterior Entrada següent