Xaloc

Aquí va el resum de la nostra setmana, dels grups de Ponent i Xaloc. Que aquesta setmana ho hem fet tot junts. Dimecres vam començar el casal d'estiu. Va, estar fent jocs de coneixença i vam descobrir com era l'espai on estarem aquest mes i, sobretot la nostra aula.

Dijous vam decorar les caixes de cartró que vam portar de casa, ho vam fer amb retalls de paper de diari, i després les vam acabar de pintar amb colors. Després d'esmorzar vam decorar la nostra aula: vam resseguir en un paper d'embalar algunes parts del nostre cos i les vam pintar, posant-hi el nom. Després vam penjar els papers a la paret i vam anar al pati a ruixar-nos perquè feia motla calor.

Finalment divendres vam fer una supergincama per tot el casal, on ens vam fer un fart de pujar i baixar escales per descobrir coses dels monitors i monitores del casal, dels cursos que ens acompanyen i els espais on serem tot l'estiu.Quan vam acabar d'esmorzar vam jugar a fer de crispetes i, així vam poder dividir-nos en Xaloc i Ponent. Ara ja som dos grups, tot i que moltes activitats les farem tots junts. Dilluns comencem una nova setmana! Només donarem una pista: Pirates.

Entrada anterior Entrada següent