Xaloc

Ja queda poc per acabar! i nosaltres encara estem a tope!! Xaloc aquesta setmana hem fet el collaret de l’amistat! amb un fang especial hem fet diferents formes per fer un collaret i desprès regalar-lo a qui volguéssim! L’endemà que ja estava sec ho hem pogut pintar i ha quedat molt xuli perquè hem posat molts colors!!!

Tot i que aquesta setmana no ens ha acompanyat el temps: no hem pogut anar a la platja ni a Malgrat, ens ho hem passat bé d’una altra manera. Un dia vam anar a fer una volta turística per Blanes, semblàvem estrangers perquè ens paràvem a tot arreu! Fins i tot,. els més valents van pujar a la Palomera!!!L’altre dia que no va fer bo vam estar al casal fent jocs i danses, com el joc nou de les cadires!!

Divendres vam fer la supermegaultraxaxi gymcana!! tots els nens i nenes del casal ens vam barrejar per posar-nos en grups i anar fent diferents proves que havien pensat les monitores. Vam portar una patata amb la cullera, vam fer guerra de galls, vam menjar poma, etc. I totes aquestes proves les fèiem per un motiu, la monitora Laura va venir al casal sense colors i havíem d’aconseguir que els recuperés per això en cada prova ens donaven un color nou. El final ho vam aconseguir i com a premí vam menjar gelats de colors!!!

Ja veieu que ha sigut una setmana moguda i encara queda l’última que ho serà molt més!!!

Entrada anterior Entrada següent