Xaloc

Aquesta setmana ens hem endinsat en de ple en el món dels pirates. Hem après els seus costums, danses, vestuaris i els seus rituals.

Dilluns ens vam ficar en la pell dels i les autèntiques pirates i per fer-ho ens vam pintar les cares i vam crear un “catalejo” per poder veure els nostres adversaris.

Dimarts vam aprofitar per fer un bany al mar de Blanes tal com feien els Pirates anteriorment. Posteriorment vam anar a visitar la gelateria Giotto. Que al·lucinant va ser veure com feien el gelat de vainilla i mmm... quins gelats més bons vam tastar!!!!!

Dimecres vam deixar de banda l’aventura pirata i vam realitzar una sessió d’expressió corporal que ens va permetre coneixents a nosaltres mateixos i mateixes i parlar i expressar-nos sense utilitzar la paraula. Va ser molt divertit i vam riure moltíssim.

Dijous ens vam fer un tip de caminar per poder descobrir els secrets amagats dels pirates que vivien o venien atacar Blanes. Sabeu on és la creu de calaveres que servia per espantar els pirates? Nosaltres sí!!

I finalment, l’últim dia de la setmana, ja som uns autèntics pirates i uns grans experts del tema. És el moment de crear equips amb altres nens i nenes del casal i realitzar una espectacular gimcana pirata. A sigut genial i hem fet nous amics i amigues.

No tots els tresors són d’or i plata.

Entrada anterior Entrada següent