Xaloc

I seguim...

02/08/15

Última setmana de Juliol, per molts també l’última setmana de Casal.

Durant aquesta darrera setmana hem fet activitats apassionants. Dilluns vam començar dedicant el dia la Diversitat de diversos tipus. Vam estar visualitzant un parell de vídeos: Mi hermanito de la Luna i el documental Cuerdas. A continuació vam conèixer de la mà dels nostres infants els països dels quals procedeixen o amb els quals estan vinculats. Finalment vam realitzar unes dinàmiques dedicades a viure en primera persona les diferents diversitats.

Dimarts, dia de Platja, vam estar fent jocs a la vora del mar fins que finalment i quan el temps ens va acompanyar vam poder entrar a fer un bany.

Dimecres ens vam acostar al Mercat Blanes per ajudar als botiguers i botigueres a donar vida al mercat i per decorar-lo amb motius estiuencs. Va ser molt divertit i tots els botiguers i botigueres ens van estar molt agraïts. Fins i tot ens van regalar llaminadures!

Dijous vam agafar el tren i... JA SOM A MALGRAT DE MAR! Xino, xano vam anar fins a un ascensor que ens va portar directament a la torre del parc del castell. Un cop allà vam aprendre la llegenda de la torre del castell i vam observar les vistes privilegiades de les quals disposàvem. Abans de marxar vam fer una visita a la platja de Malgrat.

I finalment l’últim dia, PISCINA. Juntament amb tots els grups de primària i ESO vam anar al Paradís del Vilar on durant tot el matí ens vam poder divertir de manera refrescant dins la piscina.

Esperem que hàgiu gaudit de tots aquests dies que hem viscut al Casal i que us emporteu un bon record.

Nosaltres en tenim un munt!

Entrada anterior Entrada següent