Xaloc

Aquesta setmana ha estat molt i molt intensa l’estiu ja s’acaba i l’hem d’aprofitar!

Vam començar la setmana amb una activitat de pesca. Abans però, vam visitar un parell de botigues de referencia que ens van explicar alguns trucs i ens van assessorar amb els esquers. Un cop fet això ja ens vam sentir preparats per provar sort amb els xarambecos.

Després de preparar els nostres equips vam llençar els hams i vam esperar molt poc fins que els primers peixos van mossegar l’esquer. Al final tots els equips vam pescar alguna coseta i després les monitores ens van ajudar a retornar els peixets al mar.

Dimarts era el nostre dia de platja però un cop vista la predicció meteorològica la Marta i l’Anna van preparar jocs per poder fer a raser de la pluja que finalment va venir a visitar-nos. Tot i el mal temps ens ho vam passar molt bé i, al final del matí, el sol ja ens enyorava i va venir a buscar-nos per la finestra.

Dimecres vam desempolsar les bicicletes i les vam portar al casal. Vam fer una petita ruta fins la punta de Santa Anna i allà vam poder fer el bany que ens va mancar dimarts. Un cop feta la remullada vam tornar a agafar la bicicleta i vam pedalar per el carril bici fins els pins per aprofitar les rodes.

Dijous vam treure el llaminer que portem a dins i vam decidir fer uns gelats d’allò més innovadors. A més a més, com que ens van quedar molt bons vam voler compartir la recepta amb tots vosaltres, ara els podreu fer també a casa!

L’últim dia de la setmana vam fer la ja tradicional Mini Sant Bonós. Enguany hem remodelat el recorregut i hem fet del Passeig de Mar casa nostra. Després del nostre recorregut vam tenir el nostre tall de síndria i els gelats que vam preparar el dia anterior. Per acabar de refrescar-nos vam fer un banyet a la platja i també una petita guerra d’aigua.

Molt bon cap de setmana a tots i a totes i fins la propera!

Entrada anterior Entrada següent