Terral

Vaya, vayita!

14/07/18

“Vaya, vayita!” I ja estem a la segona setmana del casal!! Em començat la setmana fent jocs i descobrint llocs nous. Va manar a fer l’esmorzar al parc de sota la mina cristal·lina on ens ho vam passar molt bé.

Dimarts va ser un dia molt a topíssim pel matí vam fer una activitat de creativitat fent uns dibuixos a base de cera i plastidecors on es van veure reflectits els “pedassos” d’artistes que tenim. També vam fer jocs nous i divertits. A les 19:00h del mateix dia havíem tornat a quedar al casal perquè ens esperava tota una tarda-nit d’aventura. Ens va venir a visitar l’astronauta K27 de la terra de les piruletes dient si podríem ajudar-lo a tornar amb el seu coet a la seva terra ja que havia tingut un petit accident i havia perdut peces molt importants de la seva nau i les necessitava per tornar. Com era d’esperar els trempats i trempades d’extraterrestres van aconseguir trobar totes les peces i arreglar-li la nau per tal que pogués tornar al seu planeta.

Dimecres ens vam aixecar una mica mandrosos però ens vam activar de seguida preparant-se per anar a la platja. Abans d’arribar a la platja vam fer parada al parc per poder esmorzar i jugar abans de fer la remullada al mar.

Dijous ens esperava un dia divertidíssim! El dia de la roda! Vam portar els nostres patins i bicicletes i va manar al par de l’11de setembre a fer un circuit de roda i també una remullada dins l’escola.

I divendres, acabem la setmana fent una ginkama pel parc de la vila i jocs en ell.

MOLT BON CAP DE SETMANA!!!

Entrada anterior Entrada següent