Terral

Aquesta setmana ha estat plena d'activitats variades i divertides! Els nens i nenes de Terral no han parat ni un moment: Dilluns, dia cooperatiu: com cada matí, per preparar-nos i despertar-nos, vam començar amb l'activitat del matí que sempre traiem de "La caixa del Bon Dia". El dilluns era el dia de jocs cooperatius així que tots els jocs que vam fer durant el matí van ser per parelles o grups. La majoria d'aquests els vam realitzar al parc de la Biblioteca.

Dimarts, dia de tallers: després de despertar-nos amb l'activitat de la caixa, ens vam posar en marxa amb el primer taller del dia, el taller de les samarretes. Cadascú amb la seva samarreta la va enrotllar com la closca d'un cargol i les vam mullar en els diferents tints que hi havia i la veritat que ens van quedar unes camisetes molt xules!! Per finalitzar, les vam posar a assecar, ja que encara faltava posar el nostre toc d'identitat, el nom del grup! Ben esmorzats, vam començar el segon taller, el de decorar els nostres tests amb moltes teles diferents perquè quedin ben maques i, un cop acabats, els vam deixar assecar-se perquè així, més endavant, poguéssim plantar la nostra pròpia planta! Finament, com feia molta calor, ens vam mullar amb la mànega!

Dimecres, dia de platja: com tots els dimecres, vam anar a la platja! Un dels millors dies de la setmana, ja que ens ho passem molt bé i no volem sortir de l'aigua!!! A més, vam coincidir amb el grup de Carcanet amb els quals vam fer amistat i vam riure molt.

Dijous, dia de la sortida: ens vam trobar davant la biblioteca i seguidament, sense perdre el temps, vam muntar-nos al bus en direcció Palafolls!! El trajecte se'ns va fer molt curt, ja que no vam parar de cantar i riure. Un cop allà, ens vam dividir en set grups de diferents edats, barrejant-nos els tres grups, i cada un amb un monitor diferent. Després, ens van donar una fitxa plena de fotos i vam fer de detectius descobrint així el poble fins a arribar a un edifici blau que ningú va reconèixer fins que no hi vam entrar, la piscina!!! Ja esmorzats, ens vam tirar a la piscina i ningú ens va treure d'allà fins a l'hora d'agafar l'autobús. Que curt se'ns va fer!

Divendres, dia de sorpreses i comiats: aquest dia va ser molt complet però trist, ja que alguns dels infants marxen i no els tornarem a veure fins a l'any que ve... Primer de tot, com les camisetes ja estaven seques, vam posar TERRAL a la part posterior de cada una per així tenir un record del casal i un cop esmorzats... SORPRESA!! Una visita inesperada, ens ha vingut a visitar en Blas (@blascanteroproyectopanadero), un home que es dedica a fer pa artesanal i ens ha ensenyat a com fer-lo!! Ens hem embrutit molt les mans en fer-lo, ja que ens agrada molt la idea de poder menjar-lo després... Per acabar el dia hem plantat uns talls de tomàquet xerri als tests que vam decorar el dimarts i ens l'hem emportat a casa. Finalment, hem fet un repàs de la setmana i segons com ens hem sentit durant aquesta hem posat una cara trista, alegre o enfadada. La majoria han sigut alegres, ja que aquesta setmana ha sigut molt divertida, però hi ha agut algunes de tristesa, perquè trobaran a faltar el casal, però no us preocupeu, fins a l'any que ve!!

Us desitgem un molt bon cap de setmana! Alba, Marta i Adrià

Entrada anterior Entrada següent