Terral

Aquesta setmana ha estat molt intensa. Va començar el dilluns amb molta força, amb ple de jocs i amb moltes ganes de preparar un petit musical. Ens vam passar el matí preparant les dues cançons del rei lleó que havíem triat. Per acabar el matí vam sortir del casal per a fer uns quants jocs nous. L'endemà com cada dimarts tocava anar a la platja!! No hi havia gaire gent i l'aigua estava perfecte així que ens ho vam passar d'allò més bé.

El dimecres vam estar tot el matí de passeig, per poder descobrir una floristeria. Un cop allà ens van deixar visitar-la i ens van explicar moltes coses sobre les plantes. És per això que volem agrair a la Rosseta que ens ensenyes tantes coses. I com que ja érem experts i expertes en flors i plantes, l'endemà tocava anar al Jardí Botànic Marimurtra.

Per acabar la setmana, ens hem pintat la cara de diferents animals i hem fet els últims assajos de la nostra super coreografia de la cançó (Hackuna matata i Yo voy a ser rey león). Després d'esmorzar ho hem ensenyat a Marinada i Carcanet. Amb els quals hem acabat la primera quinzena fent una gimcana de jocs d'aigua.

Volem enviar una forta abraçada als 4 nois que han acabat ja el casal, els hi desitgem que acabin de passar unes molt bones vacances.

Entrada anterior Entrada següent