Terral

Dilluns vam fer començar el dia escoltant un missatge que l'exploradora Lady Waterbottle ens va deixar. Ens va dir que necessitava la nostra ajuda per poder venir des d'Austràlia fins a Blanes per tal de guanyar la medalla de millor exploradora. A més, ens va demanar que aquesta setmana ens coneguéssim millor, per això després vam fer jocs de coneixença.

Dimarts vam seguir amb les activitats per cohesionar el grup i per això, vam fer una petita jornada de jocs cooperatius.

Dimecres vam anar a passar el dia a la platja de s'Abanell i ens ho vam passar molt bé!

Dijous vam fer un taller on cada nen havia de fer un quadre sobre el que li agradaria fer al Casal aquest agost. Primer vam dibuixar i pintar la nostra idea i després, la vam enganxar en una peça de cartró i vam fer-li un marc amb paper de seda.

Divendres havíem planificat anar a la recerca d'un tresor amb un mapa però no vam poder fer-ho finalment. Aleshores, vam fer un partit de futbol per tal de fer cohesió (com volia l'exploradora) i vam llegir un conte.

Ara que ja ens hem conegut millor esperem amb ganes que comenci aquesta nova setmana! Esperem nous missatges de la Lady Waterbottle!

Entrada anterior Entrada següent