Terral

Aquesta setmana va començar força relaxada però ha anat creixent d’intensitat dia a dia. Dilluns vam dedicar el matí a crear una nova plastilina: PASTA DE SAL. Amb aquesta pasta que vam crear, modelar i pintar vam fer unes obres d’art super creatives. També, mentre s’assecava la massa, vam aprofitar per descobrir nous jocs.

Dimarts, va ser un dia força especial. Ens van visitar dos científics, La Moët i en Charlie! Vam al·lucinar amb la majoria dels experiments que ens van ensenyar i fins i tot nosaltres ens vam convertir en petits i petites científiques i vam fer els nostres propis experiments.

Dimecres... uf...!! Ens vam cansar moltíssim perquè vam fer un gran entrenament de Crossfit! La majoria de nosaltres no coneixíem aquest esport i per això vam anar a fer una visita als nens i nenes del casal del Crossfit. Ells i elles ens van ensenyar de què tractava, vam jugar i vam acabar el matí amb un entrenament digne de superherois. Ens va agradar tant l’experiència que el pròxim dia 22 els nens i nenes del casal del Crossfit ens vindran a fer una visita perquè nosaltres els hi ensenyem que fem al Casal del Cau.

Dijous va fer un dia una mica lleig, però això no ens va parar. En comptes d’anar a la platja a banyar-nos vam estar fent jocs al casal, vam visitar la roca de Sa Palomera i vam estar una estona a la sorra de la platja jugant al Tresor. Ens va agradar molt poder veure Blanes des d’una altra perspectiva.

Dijous a la nit... ENS VAM CONVERTIR EN PERSONES DE LA PREHISTÒRIA! Que divertit!! Uns troglodites ens vam venir a demanar ajuda per fer créixer un dinosaure dels que només neixen cada 100 anys. Després de passar per la màquina del temps, aquest dinosaure ens va demanar ajuda per trobar els ous dels seus germans, que s’havien perdut. Entre tots i totes ho vam aconseguir i tant el dinosaure com els troglodites van estar molt agraïts. Després vam haver de tornar al present per poder passar una molt bona nit en companyia de tots els nens i nenes de Marinada, Carcanet i Terral.

I Divendres! Per acabar bé la setmana hem fet una activitat que ens ha agradat molt. Un Gimcana conjunta entre tot el Casal! Hem anat amb nenes i nens de tots els grups del casal i per tot el llarg del passeig hem anat superant proves. Per acabar hem fet una bona remullada amb la manguera i hem menjat un gelat! Quina bona manera d’acabar!

I aquesta setmana ha estat l’última de l’Alba Amaya. Oh.......! Esperem que hagi gaudit del casal i dels nens i nenes de Terral tant com nosaltres amb ella. Et trobarem a faltar, Alba! Moltes gràcies per tot! Un peto de part dels monis i dels nens i nenes de Terral.

Entrada anterior Entrada següent