Terral

Ja tornem a ser aquí per explicar-vos que hem estat fent durant aquesta super setmana!

Dilluns vam començar el dia fent jocs per activar-nos i així agafar el dia amb força i ganes, un cop ja estàvem preparats i preparades vam començar fent tallers de fang que després anirien exposats dijous al mega museu conjuntament amb altres treballs realitzats durant la setmana.

També vam començar a preparar el dia de divendres, els nens i nenes van escollir quin tipus d'espectacle, cançons voleien cantar. Finalment van sortir escollits dos grups de Rock and Roll, les ballarines de ballet i cantants de Nino Bravo – Un beso i una flor.

Dimarts, PLATJA!! va ser un dia diferent, ja que es va moure el dia de platja habitual i per què canviàvem de platja! I a més a més vam fer un amic molt especial a l'aigua!

Dimecres vam dedicar al dia als assaigs de tots els grups que divendres farien el concert, a més ens vam fer els nostres propis instruments, van quedar xulíssims! També per distreure una mica el matí, vam fer jocs.

Dijous, s'apropa el gran dia! Però el dia 23 també feia bona pinta, fèiem la inauguració del super museu! Vam fer uns quadres molt "xics" amb una tècnica mai coneguda, pintura amb fairi i palletes, tot una maravella, també vam fer jocs entre mitges i per acabar el dia vam decorar el museu, que poc després obriria les portes als pares i fills del casal.

I últim dia de la setmana! El més esperat! El concert!

Divendres vam començar el dia anant al parc a jugar i esmorzar conjuntament amb Marinada, després ens vam dirigir cap al centre catòlic on faríem el mega concert, concert exclusiu pels grups de P3 - Marinada, P4 - Carcanet i P5 Terral.

Els concerts donats i les actuacions de les nostres ballarines van sortir perfectes i un cop acabats ens vam preparar per tornar cap al casal.

Una molt bona setmana.

Entrada anterior Entrada següent