Terral

Aquesta ha estat la primera setmana de casal, i els nens i nenes de Terral ens hem retrobat amb els amics del casal d'estiu del cau i també hem fet noves coneixences!

Som un grup nombrós i molt ben avingut, ens encanta jugar, cantar, fer broma, caminar, anar d'excursió, etc. Som molt actius i ens encanta fer coses i no parar quiets.

El dilluns vam conèixer els monitors del casal, vam fer jocs de coneixença amb els infants del nostre grup i també amb els nens i nenes de Marinada i Carcanet.

El dimarts, cadascú de nosaltres va pensar i posar dins la caixa del "bon dia" un paper on hi havia escrit un joc, una cançó o una activitat per a fer cada matí a l'hora d'arribada al casal. Així, ens despertem ben ràpidament i estem preparats per començar bé el dia! També vam anar al parc i vam fer jocs.

El dimecres és el dia de platja, i no vam faltar a la cita! Ens ho vam passar d'allò més bé jugant a l'aigua i nedant!

Dijous vam fer de cuiners! Primer vam haver de pensar els ingredients que necessitàvem per a fer uns batuts de fruita, i després els vam anar a comprar al mercat. Vam arribar ben carregats al casal i vam començar a tallar la fruita que havíem comprat i dipositar-la en bols. Una vegada vam tenir a punt els ingredients, vam batre-ho i reservar-ho a la nevera. Abans de marxar a casa ens vam servir el batut de fruites d'estiu i el de maduixa i plàtan; estaven boníssims!!!

Finalment, divendres hem fet la descoberta de la Colla Gegantera! La Conxi ens ha explicat un conte sobre els gegants de Blanes i ens ha ensenyat tots els gegants... També hem pogut gaudir de la companyia dels gegants Vadó Set Trossos i Es Forcaner, que ens han refrescat mentre fèiem una mini cercavila! Anar a visitar els gegants sempre és una bona idea, perquè ens ho passem genial!

Molt bon cap de setmana i fins a la setmana que ve!

Adrià, Alba i Marta

Entrada anterior Entrada següent