Terral

Durant aquesta setmana els nens i les nenes del grup de terral hem realitzat un seguit d'activitats que us explicarem a continuació:

Dilluns va ser un dia ple de vergonya, vam començar el matí fent jocs per tal que els nens i les nenes ens coneguessin entre ells, l'escola i als monitors.

Per conèixer l'escola vam fer una petita gimcana on els tres grups d'infantil barrejats (marinada, carcanet i terral) havien de trobar objectes amagats relacionats amb la platja, d'aquesta manera, a la mateixa vegada que reconeixien l'escola fèiem un recordatori de tot allò que ens faria falta dimecres (dia de la platja).

Dimarts vam començar el dia cantant cançons amb la guitarra d'en Guillem. Tot seguit vam fer una petita explicació sobre el reciclatge i els diferents contenidors que ens trobem al carrer i a l'escola, ens vam centrar en els de color blau, groc i marró. Una vegada explicat això, vam fer diferents jocs clàssics però afegint les variants necessàries per acabar d'entendre els conceptes nous.

Dimecres va tocar anar a la platja! Però abans de sortir del casal vam dedicar una estoneta a cantar cançons. Una vegada al passeig del Mar, vam fer jocs a l’ombra i vam anar a esmorzar al parc. Després d'esmorzar, vam anar a la platja, ens vam banyar i vam tornar cap al casal.

Dijous vam tenyir les samarretes per fer la samarreta del casal del cau d'aquest any. A més a més, per canviar una miqueta l'espai on esmorzem, vam baixar al parc 11 de setembre i vam passar la segona part del matí allà.

Divendres va ser un dia diferent, ja que vam realitzar les paraolimpiades de manera conjunta tots els nens i nenes del casal.

Dividits en dotze grups, ells i elles van haver d'anar fent diferents proves adaptades a les condicions que tenen les persones que participen en les paraolimpiades. Finalment, es va fer l'entrega de premis i vam donar per finalitzada la setmana.

Entrada anterior Entrada següent