Terral

Masterchef!

19/07/15

Ha estat una setmana intensa! Vam començar el dilluns fent una gimcana MASTERCHEF pel centre del poble. On haviem de passar diferents proves per grups per aconseguir unes receptes de tres plats! Vam aconseguir la recepta del TREN DOLÇ, de la XÍNDRIA BALLARINA, i del XUXI.

Dimarts va ser un dia de cuiners! Com haviem aconseguit les receptes ens vam fer un gorro de chef, vam anar a la cuina i vam començar a fer de les nostres. Tot i que no ens va donar temps de fer la Xíndria ballarina, en va quedar genial el tren dolç i el sushi de xuxes. Vam quedar ben ensucrats!

Dimecres va ser un dia agre-dolç... Era l'últim dia de la quinzena i alguns nens i nenes no vindrien més, i a la Pilar tampoc. Es va despedir explicant-nos un conte xulíssim amb el que ens vam quedar encantats. Però a la vegada va ser un dia divertit per qué era el nostre dia de platja q el vam aprofitar per anar als infables del Beach club.

El dijous que no feia gaire bon dia el vam aprofitar per anar a jugar al parc de l'estel. ens vam amagar, vam correr, cantar... i a més a més vam fer una mica d'equilibri entre els arbres!

I el divendres.... descoberta de l'esbart! Vam fer una titella amb dos dansaires, ens vam probar roba de l'esbart, i després vam anar amb p3 i p4 al local d'assaig de l'entitat per tal que l'Esteve, la Marta i la Paula ens ensenyessin un parell de balls de l'esbart. Hem aprés moltíssim, i hem ballat encara més!

Entrada anterior Entrada següent