Terral

Aquesta setmana ha sigut molt molt moguda!!. Primer al Dilluns va ser un dia molt divertit però a la vegada trist. Es va fer una petita festa d'acomiadament dels nens i nenes que marxaven, fins a l'any que ve, ja que el mes de juliol havia finalitzat, i alguns monitors i monitores també. Com la Marta de Terral. Però, vam decidir que teníem que celebrar, que l’any que be tornaríem a veure’ns i ho vam passar genial!!Vam ser els expectadors d’una obra de teatre que ens van fer els monitors, també vam jugar amb els inflables d'aigua!!! , vam decorar uns marcs per enganxar-li unes fotos de record, ben ben xules!!! I per ultim ens vam relaxar de tanta acció amb un conte, que alguns ens quedàvem fins i tot dormits!!

Al dimarts també vam realitzar un piló de coses, vam fer una benvinguda als nens i nenes que s'incorporaven de nou a l'agost, també monitors que canviaven de grup, en el nostre cas, l'Alba Rams!. Vam fer jocs de coneixença i vam realitzar una gimcana amb unes banderes super guapes que vam fer per equips!!! I com que feia moltaaa calor en vam mullar una miqueta!

Com cada dimecres.... platja!!! Vam anar fins al parc super gran i super xulo del barri dels pins, que ens agrada molt, a esmorzar i després com feia mala marea vam anar al beach als inflables que hi ha a la platja!! Vam gaudir de valent!!!

Dijous tot infantil vam iniciar el nostre servei de cada mes, vam fer una mica de reflexió i xarrada tots junts que faríem, i després ens vam posar mans a l'obra.!! Al servei d'aquest mes anirà sobre l'ajuda i suport al Bon Samarità amb la recollida d'aliments! Infantil realitzarem una paradeta de recollida d'aliments i per fer primerament una mica de publicitat, ens vam repartir les tasques, que ens tocava fer aquell dia, ja que ho anirem fent de mica en mica, on Marinada feien el cartell gran que anirà a la paradeta, Carcanet els cartells visuals i informatius de quins aliments podem portar per ajudar, i Terral vam fer els flayers, que indicàvem el dia, l'hora, el lloc i un petit resum dels aliments que podem portar. Un cop vam fer-ho tot ens vam refrescar amb un marengasoooo!

Per últim i no menys important el divendres excursió!!! Vam anar en vaixell fins a la cala santa cristina!! Va ser super xuli, anar en vaixell mirar al mar, els peixets que hi havia, les altres cales, etc. Quan vam arribar era una platja, super bonica, amb la sorra super fina!! Vam jugar de valent! Tant en l'aigua com a la sorra! Però aviat se'ns va fer l'hora de tornar i vam haver de muntar-nos de nou al vaixell, on aquesta vegada vam parar al port i ens va agradar molt mirar els altres vaixells i barques, fins que vam arribar a la nostra parada, molt cansats però super contents de l'experiència!

En resum una setmana més, plena d'activitats, d'aprenentatges i valors nous, disfrutant, gaudint i fent nous amics!! Adrià, Alba Rams i Alba Amaya

Entrada anterior Entrada següent