Terral

Ja som aquí per explicar-vos com ens ha anat aquesta setmana!!

Dilluns vam reunir-nos amb el grup de Ponent (1er) i vam fer molts jocs que ens van encantar! Vam riure molt tots plegats i el joc de les abraçades va servir per acostar-nos una mica més entre nosaltres i agafar confiança! Després vam preprar una cançó i una dansa que els hi vam ensenyar el dijous al nens i nenes del casal Pompeu Fabra de Lloret de Mar! A més, vam preparar un detall per tots ells i elles, perquè tinguessin un record del intercanvi!

Dimarts vam rebre una carta dels nens i nenes de Lloret!!! Nosaltres també els hi havíem enviat una!! Ens va fer molta il·lusió que tinguessin tantes ganes de conèixer-nos! Després vam fer el taller de primers auxilis, ens ho vam passar molt bé i vam practicar entre nosaltres! A més, vam aprendre com havíem d'actuar si al carrer o a casa patiem algún incident! Ja ens sabem molt bé els teléfon d'emergències!!

Dimecres a primera hora vam acomiadar a en Hamudi i la Mau, dos saharauis que han vingut al casal als darrers anys i aquest és el seu últim! Ja havíem parlat el dia abans del Sàhara, com viuen i per què no podran tornar a partir d'ara! Després vam poder fer la part de darrera de les samarretes! Ens estàn quedant molt xules i hem decidit que a la part del davant hi farem un dibuix molt divertit! Ja el veureu quan ho tinguem fet!! Ah, i després cap a la platja a refrescar-nos!!

Dijous va ser un dia molt emocionant! Vam anar a Lloret de Mar amb autobus i allà ens esperaven els nens i nenes del casal Pompeu Fabra! També són de p5 i el seu grup es diu: Els Pallassos! Primer vam fer jocs de coneixença i de seguida ens vam aprendre tots els noms! Després vam fer una Gimacana de descoberta per Lloret de Mar i vam anar a diferents llocs representatius del poble! Ens van explicar la llegenda de la Dona Marinera que ens va impressionar molt! Després vam ensenyar-nos cançons i danses i finalment vam regalar-los-hi el que tenim preparat! Ells també ens havíem preparat un detall! Un clauer amb una cara de pallaso i el nostre vent bufant molt fort!!! Ara els esperem a Blanes dilluns que ve!! Ens toca a nosaltres fer d'amfitrions i ja ho tenim ben preparat! Ja us explicarem!

Divendres vam fer la III Mini Cursa de Sant Bonós! És el tercer any consecutiu que es fa al casal i aquest cop, de nou, va ser un éxit! Ens ho vam passar molt bé! A primera hora vam fer inscripcions i després vam anar fins el nostre punt de sortida! De seguida que ens van donar el tret de sortida vam començar a córrer fins arribar a la meta! Tots/es ens animavem entre nosaltres i també hi havia alguna persona del carrer o mares/pares/avies/avis que van acostar-se per veure'ns córrer!! Des d'aquí els hi donem les gràcies per participar animant-nos! Va ser molt important per nosaltres! Finalment, quan vam arribar al casal, vam menjar síndria i platans que ja estàven preparats i tallats! I vam beure molta aigua!

Finalment, com no podia ser d'una altra manera...vam fer jocs d'aigua amb música que va animar tota la festa!!

Entrada anterior Entrada següent