Terral

Vaya, vayita!

14/07/18

“Vaya, vayita!” I ja estem a la segona setmana del casal!! Em començat la setmana fent jocs i descobrint llocs nous. Va manar a fer l’esmorzar al parc de sota la mina cristal·lina on ens ho vam passar molt bé.

Dimarts va ser un dia molt a topíssim pel matí vam fer una activitat de creativitat fe...

Segueix llegint...

Durant aquesta setmana els nens i les nenes del grup de terral hem realitzat un seguit d'activitats que us explicarem a continuació:

Dilluns va ser un dia ple de vergonya, vam començar el matí fent jocs per tal que els nens i les nenes ens coneguessin entre ells, l'escola i als monitors.

Per con...

Segueix llegint...

Aquesta setmana ha sigut molt intensa, no hem parat ni un moment! Dilluns, va ser un dia del tot creatiu, ja que la primera part del mati la vam dedicar a elaborar uns refrescs molt dolços, per cert boníssims! I la segona vam experimentar amb bombolles, es pot dir que som tot uns experts! Dimarts...

Segueix llegint...

Aquesta setmana va començar força relaxada però ha anat creixent d’intensitat dia a dia. Dilluns vam dedicar el matí a crear una nova plastilina: PASTA DE SAL. Amb aquesta pasta que vam crear, modelar i pintar vam fer unes obres d’art super creatives. També, mentre s’assecava la massa, va...

Segueix llegint...