Terral

Bones famílies!! Dimecres vam començar aquest mes d’agost i vam rebre una carta de la detectiu Ullsdeterra que ens va demanar ajuda. Primer, però, havíem de passar les proves de l’escola de formació de detectius i de moment sembla que ho estem superant amb èxit!! Vam acabar el matí fent u...

Segueix llegint...

Vaya, vayita!

14/07/18

“Vaya, vayita!” I ja estem a la segona setmana del casal!! Em començat la setmana fent jocs i descobrint llocs nous. Va manar a fer l’esmorzar al parc de sota la mina cristal·lina on ens ho vam passar molt bé.

Dimarts va ser un dia molt a topíssim pel matí vam fer una activitat de creativitat fe...

Segueix llegint...

Durant aquesta setmana els nens i les nenes del grup de terral hem realitzat un seguit d'activitats que us explicarem a continuació:

Dilluns va ser un dia ple de vergonya, vam començar el matí fent jocs per tal que els nens i les nenes ens coneguessin entre ells, l'escola i als monitors.

Per con...

Segueix llegint...

Aquesta setmana ha sigut molt intensa, no hem parat ni un moment! Dilluns, va ser un dia del tot creatiu, ja que la primera part del mati la vam dedicar a elaborar uns refrescs molt dolços, per cert boníssims! I la segona vam experimentar amb bombolles, es pot dir que som tot uns experts! Dimarts...

Segueix llegint...