Provençal

Aquesta tercera setmana de juliol ha passat volant, estem a punt d'acabar el mes i intentem aprofitar al màxim els moments! A més, aquesta setmana ha començat una nova monitora, la Noelia!

Dilluns vam fer un taller de titelles i creativitat. Cadascú va poder decidir de quina manera i amb quin disseny feia la seva titella i després vam fer una representació amb totes elles. El dimarts vam anar a la platja (que ens encanta!) i el dimecres vam fer una gimcana pel gimnàs. Els nens i nenes més grans de Provençal van preparar unes proves i després vam fer-les tots! Va ser molt divertit!

El dijous vam fer una excursió pels llocs històrics més emblemàtics de Blanes (com la Font Gòtica) i, sobretot, el que ens va agradar més va ser anar a la Cova, local on algunes de les unitats de l'AEiG Pinya de Rosa fan cau durant l'any i soterrani de l'antic palau dels Vescomtes de Cabrera. I de tornada vam parar a la Biblioplatja, on vam llegir i pintar dibuixos sobre la sorra.

La setmana que ve serà l'última setmana sencera i molts nens i nenes marxaran de vacances... però els moments que estem junts els aprofitem i ens ho passem pipa!

Entrada anterior Entrada següent