Ponent

Setmana 1 Ponent

06/08/18

Bones famílies!

Som l'Anna i en Dani. Hem començat l'agost amb molta calor, un grup reduït i moltes ganes de seguir fent lleure! Aquest dimecres vam sortir del casal per anar a la plaça 11 de setembre. Allà vam fer jocs, vam crear el nostre crit i vam esmorzar, com cada matí, en rotllaneta!

El dijous vam capgirar la programació de la platja i vam apropar-nos a la nostra estimada "Sa Palomera". Allà vam fer castells a l'aigua, vam trobar i observar els crancs entre les roques i vam explicar la notícia que va succeir la setmana passada. Ah! Se'ns oblidava... vam trobar una ampolla de vidre que no podem obrir fins dilluns. Quin missatge hi haurà escrit?

Divendres, amb la onada de calor, només podíem fer una cosa: agafar les bicicletes i patinets i anar directes cap a Valldolig, amb la pujada amb més desnivell del poble! Vam aconseguir arribar a la plaça del barri, passant pel pont de ferro i el barri de Mas Borinot. Un cop allà, vam crear la nostra platjeta d'interior posant-nos els banyadors, estenent les tovalloles i jugar amb l'aigua de la font.

Res més, fins dilluns!

Entrada anterior Entrada següent