Ponent

Bones famílies!

Aquesta setmana ha sigut molt interessant! Dilluns vam explorar les muntanyes de sorra de darrere l'escola. Vam agafar camí a Ca la guidó i un col allà, vam esmorzar, vam jugar ala parc del camp de futbol i ens vam decorar els cossos amb tatuatges fets amb colors de fusta. Bé, tattoos i alguna metxa...

Dimarts va ser un dia de platja diferent a la cala Sant Francesc: encendre foc, crear un refugi i saltar de les roques van ser algunes de les acivitats innovadores!

Dimecres vam tractar allò que ens costa de parlar: la mort. 5 punts de vista diferents cultures ens van ajudar a entendre-la. Vam parlar sobre ella al costat del cementiri acabant fent una descoberta d'aquest.

Dijous vam anar al bosc negre a treballar la creativitat amb la combinació de pintures, natura i música! Tambés ens va donar temps d'investigar tots els raconets (una serp es va trobar) i fer una neteja de bosc.

I divendres, per acabar de gaudir de l'últim dia a l'escola, vam anar a l'aula, amb la nostra cabanya. La vam reformar per crear un cinema, on més tard s'hi va projectar la pel•lícula de Matilda!

Ens veiem la setmana vinent!

Entrada anterior