Ponent

Ja tornem a ser aquí! Aquesta setmana hem tingut un dia de festa! Per això mateix, dimarts vam venir amb molta energia i moltes ganes de fer casal! Algunes companyes i companys ja han acabat la quinzena però seguim amb empenta per fer un final d'estiu ben rodó! A més, vam acomiadar a l'Arnau, que era el nostre monitor i hem donat la benvinguda a l'Isra, que estarà amb nosaltres tota aquesta quinzena!

Com us déiem, aquesta setmana hem fet moltes coses i hem estat amb altres grup del casal o fins i tot amb tot el casal sencer. Dijous, per exemple, vam descobrir tot el que volíem saber sobre l'incendi de El Vilar. Per això, ens vam desplaçar tots cap allà i vam poder escoltar a tots els cossos d'emergència. Ells ens vam explicar la seva experiència i també ens van donar consells per aconseguir que no torni a passar mai més. Se'ns han quedat ben gravats perquè no ens va agradar gens veure els arbres cremats! També ens vam fer una foto de grup on vam alçar unes lletres que havíem preparat el dimarts - nosaltres vam fer una M I una I molt xules! - i el conjunt de totes elles formava: ESTIMEM EL VILAR! I és així, l'estimem perquè ens agrada la natura i és un espai que hem pogut gaudir altres vegades. Per això ens hem compromès a fer un servei de consciència juntament amb 2n i contribuir, amb tot al casal, a la causa!

Però no només hem fet això aquesta setmana...no! També hem fet junts la Mini Sant Bonós, la quarta edició i, a sobre, en any olímpic! Hem corregut molt i també hem menjat xíndria ben fresqueta! Hem acabat amb una bona ruixada perquè ha fet molta calor!

I amb tot això, també hem tingut temps per estar amb el grup. El dimecres, vam anar a la platja i vam organitzar jocs molt divertits! I després de tanta moguda...també hem reposat fent una taller d'on han sortit imants per la nevera molt autèntics amb una foto nostra perquè tinguem un bon record d'aquest estiu!

La setmana que ve ens espera mooooolta marxa! Bici, platja, piscina, molts jocs, moltes activitats i una nit al casal fantàstica! Descansarem molt i vindrem amb les piles carregades! Fins la propera!!

Entrada anterior Entrada següent