Ponent

El grup de Ponent hem començat la setmana amb molta energia i moltes ganes de jugar!

Dilluns tocava la presentació del casal i dels monitors de cada grup. Un cop vam descobrir els monitors de segon, vam passar el matí fent un bon grapat de jocs.

Dimarts vam saber quins serien els grups de Ponent i Garbí. Un cop els vam conèixer, vam marxar tots junts cap a la platja de s'Abanell, on vam passar tot el matí banyant-nos.

Dimecres vam marxar al parc de la biblioteca a vam fer uns quants jocs per conèixer-nos millor. Un cop ja sabíem forces coses de la resta del grup, vam fer una pluja d'idees on havíem de buscar els temes i les preguntes que estaven amagats per tot el parc. A la segona part del matí, vam aprendre un parell de trucs de màgia i els vam ensenyar pel casal.

Dijous vam decidir quin seria el servei que farem durant aquest juliol: tres espectacles de titelles per conscienciar a la població sobre les deixalles a la platja, el tabac i l'alimentació saludable. Després, ens vam ajuntar amb Garbí i vam fer una descoberta del casal a través del joc de l'oca.

Divendres vam començar el matí fent barreges per poder tenyir samarretes. Un cop les teníem enrotllades, vam anar sucant-les als diferents tints de colors. Més tard, mentre s'assecaven, vam posar-nos el banyador i vam fer jocs d'aigua amb Garbí.

Ens ho hem passat molt bé aquesta setmana i ja volem que sigui dilluns!

Entrada anterior Entrada següent