Ponent

Ja hem començat la segona quinzena, però aquesta setmana hem fet casal conjunt amb el grup de Garbí.

Arrancàvem la setmana de la millor manera possible, una petita excursió caminant fins a la piscina municipal de Palafolls, on vam poder gaudir d’un bon bany relaxant amb els nostres estimats companys de Garbí. Seguidament DIMARTS, ens vam desplaçar tots junts cap al poble veí de Santa Susanna, on vam gaudir d’un matí amb les fonts d’aigua. Aquest va ser un dia molt diferent, ja que era el dia en que tots els de segon, juntament amb els de primer, anàvem a dormir a l’escola.

Els monitors ens van preparar una activitat molt divertida on amb l’ajuda de tot el grup vam poder desxifrar el codi de la capsa. L’endemà tocava platja. Desafortunadament hi va haver mala mar, però els monitors ja es van encarregar de que no ens avorríssim, fent jocs molt divertits. Després de 3 dies d’allò més divertits, fora del casal, tocava fer alguna activitat a dins. Va ser dia de preparar batuts de fruita i banderoles per la festa major del casal. Per començar ens vam dirigir cap al mercat a comprar tot el que ens feia falta per fer els tallers. Després d’esmorzar ens vam dedicar a preparar-los. Per últim DIVENDRES, hem celebrat el nostre dia de festa major, on ens ho hem passat d’alló més bé. Per començar, cada grup ha fet el seu propi taller representant una entitat del poble (a nosaltres ens ha tocat preparar maraques amb ampolles de plàstic i sorra, en representació dels DIABLES). Seguidament, juntament amb la resta de grups del casal hem sortit tots en cercavila pel carrer de darrere, cridant, saltant i ballant.

En definitiva, seguim sumant grans moments, sempre acompanyats de tots vosaltres. Esperem que pugui continuar així. BON CAP DE SETMANA I BONA FESTA MAJOR PER A TOTS!! Us esperem amb les piles carregades!

Entrada anterior Entrada següent