Migjorn

Bon divendres a tots i totes!

Som el grup de Migjorn i aquesta setmana hem començat el casal del cau amb molta força, estrenant l'eix d'animació de tot el mes: L'IMPERI DE QUART. Sí, sí... Ens hem convertit en el fabulós i magnífic imperi de quart per conquerir Blanda i expandir-nos per tot el món. Les nostres monitores són la Cristina i la Marina, i ens ajudaran a fer-ho possible!

El primer dia, el divendres, vam fer el bateig de tots els nens i nenes amb els noms de l'IMPERIUM. Alguns d'ells són: Appia, Brutus, Rebelius, Gaius, Vitruvia..., noms creats pel mateix Juli Cèsar! Després, en petits grups, vam realitzar una gimcana de preguntes sobre els monitors. Ara ja coneixem a tots els monitors del casal!

Dilluns vam continuar fent jocs de coneixença, per aprendre'ns els noms dels nostres companys i companyes i començar a agafar confiança. Les nostres monitores van amagar cartes per tota l'escola i les havíem de descobrir!

Dimarts vam tenyir les samarretes de l'IMPERIUM amb molts colors, van quedar unes samarretes xulíssimes! Després vam elaborar uns cartells per explicar als nens i nenes i nois i noies del casal quin és el nostre projecte. Segur que ja n'heu sentit a parlar!

Dimecres, el nostre dia de platja, vam anar a la punta de Santa Anna amb els companys i companyes de 3r. Abans de banyar-nos teníem una missió... Escriure "CASAL DEL CAU" amb els nostres cossos, va ser una mica complicat fer-ho, però gràcies al treball en equip ho vam aconseguir.

Dijous vam jugar molt, molt, molt! A l'home llop, al pitxi, al mataconills... També vam començar a ordenar les ampolles de plàstic que ens han anat portant aquests dies, en tenim moltíssimes! Però encara en necessitem més.

Avui, l'últim dia, ens hem passat tot el matí fent una descoberta pel poble. Cada petit grup tenia un mapa amb 10 punts marcats, en cada lloc hi havia amagades unes cintes de colors que havien de trobar. A costat una mica trobar-les totes, però finalment les hem trobat!

Aprofitem per explicar-nos el nostre SÚPER PROJECTE! Els nens i nenes de l'IMPERIUM DE QUART volem construir una BARCA ENORME feta d'ampolles de plàstic reciclades. Per això, necessitem ampolles de totes les mides i garrafes amb tap. Agraïm molt a totes les persones que ens estan ajudant a fer-ho possible, però encara en necessitem més per navegar!

Fins aquí tot... Recordeu que la setmana que ve tenim la sortida en bici (el dijous) i que aquell mateix dia ens quedem a dormir al casal. Quina setmana més intensa! Fins dilluns patricis i plebeus de l'IMPERIUM, descanseu molt!

Entrada anterior Entrada següent