Migjorn

El dimarts vam fer jocs de coneixença! Encara que molts ja ens coneixem sempre descobrim coses noves o coneixem a altres companys! També vam fer una pluja d'idees una mica especial. Uns agents secrets ens van demanar ajuda per resoldre el cas de les capses negres. Cada una d'elles tenia una pregunta i entre tots les vam anar responent! Vam tenir la oportunitat de dir tot allò que ens agradaria fer durant el mes: jocs, danses, descobertes i també servei! Van sortir moltes idees! De fet, ja hem començat a perfilar el servei...aviat us informarem!

També hem tingut temps per altres coses! Dimecres vam aprendre jocs nous i ens van agradar molt! Dijous vam anar a la platja amb la barca inflable! Vam fer torns i tots vam poder estar-hi! També vam jugar al Tot s'hi val i al Kiss me!

I divendres, vam tenir una petita sorpresa de bon matí. Vam trobar un ocellet molt perdut, que semblava un poll de gavina i vam decidir portar-lo al veterinari. Se'l van quedar i esperem que s'hagi recuperat! I després, vam tornar cap al carrer de S'Auguer on vam fer una gimcana fotogràfica molt xula! Vam haver de trobar tots els detalls del carrer per equips i ens ho vam passar molt bé. Ara ha coneixem una mica més el carrer i el barri! Després vam anar a jugar a la Reina al casal! El grup jove també va jugar amb nosaltres i com feia moolta calor vam acabar amb una ruixada general! Ja estem a punt per seguir el mes! Tenim ple de projectes i coses per fer! Fins la propera!

Entrada anterior Entrada següent