Migjorn

Aquesta setmana el grup de Migjorn hem estat molt enfeinat!

Vam començar el dilluns repassant les Paraolimpiades, quina jornada! Tant ens va agradar que vam decidir seguir provant i vam dedicar el dia a fer jocs adaptats per a persones amb visibilitat reduida.

El dimarts teniem tanta calor que ens vam dedicar a fer iogurts una mica especials. Vam anar al supermercat, per grups, i vam comprar els ingredients. Al tornat al casal, vam preparar-los per a poder decidir quin voliem al nostre iogurt. Mmmmh que bons ens van quedar!

Dimecres el forat negre es va endur la veu dels nostres 3 monitors i de'n Dídac, que ens va ajudar a trobar la manera de recuperar la veu! Vam aprendre diferents jocs on la veu no era gaire necessaria per tal que tots hi poguéssim jugar i, al final, va quedar un dia rodó (amb final feliç, ja que totes vam aconseguir trobar les píldores de la veu).

Aquella mateixa nit ens vam quedar a dormir, amb el grup de 3r i... Quina nit!

El primer que vam fer a l'arribar va ser conèixer els companys i companyes d'ambdós cursos. Després dels jocs de coneixènça, com que teniem moltes ganes de veure el mundial, vam decidir fer-ne un entre nosaltres. Va guanyar Kurdistan!!

Després de sopar, ens va venir a veure el Petit Príncep, que havia perdut a la seva amiga, la rosa. El vam ajudar a buscar-la i la vam trobar a la platja, on vam aprofitar per fer un parell de jocs i aprendre de l'univers, ja que el Petit Príncep ha viatjat per tants planetes.

L'endemà al matí ens vam llevar amb un concurs de talents en que tots els grups van empatar i vam passar el dia a la platja.

I, per tancar una setmana tant atapeïda, avui hem decidit pujar a Santa Bàrbara per a recordar quines coses ens agraden dels companys i les companyes. I ja que ho teniem pensat, ho hem escrit a uns fulls per a tenir-ho per sempre.

Ens veiem, amb alguns i algunes, la setmana que ve amb molta més energia. I als que no ens veiem, bon estiu!

Entrada anterior Entrada següent