Migjorn

Aquesta setmana ha estat una mica estranya perquè hem tingut un dia de festa entre mig però, com sempre, hem fet moltes coses i hem jugat de valent! Tot i així, també hem tingut temps per parlar del servei "Balcons verds" i hem seguit treballant per ampliar el projecte!

Dilluns vam anar a les Fonts de Santa Susanna i vam poder refrescar-nos i jugar entre l'aigua! Ens agrada molt agafar el tren! Va ser una bona experiència! Dimarts vam fer festa però dimecres ens vam tornar a trobar amb molts jocs diferents i prepararció del servei! També vam fer alguns jocs, com el pitxi amb el grup jove i dijous també ens vam trobar a la platja amb ells. Vam anar a la Punta de Santa Anna i cap a les 12h vam assistir a la carpa informativa sobre la Platja Segura. Allà, el cap de Protecció civil i els socorristes ens vam explicar com poder anar segurs a la platja. A partir d'ara nosaltres també ho podrem explicar a tothom!

I aquest divendres, finalment, hem fet la IV edició de la Mini Sant Bonós del casal. Ha estat un dia molt esportiu i tots ho hem fet molt bé! A més, en Nil, del grup de Mitjorn ha quedat 3r! Enhorabona! Després de la cursa ens hem refrescat amb una gran festa de l'aigua! Ara ja estem preparats i preparades per la setmana que ve! Fins aviat!

Entrada anterior Entrada següent