Migjorn

Migjornets i Migjornetes! Aquesta és l'última entrada al blog d'aquest mes de Juliol, cosa que significa que per alguns s'acaba el casal d'estiu i dóna peu a una nova etapa durant el mes d'Agost on segur que tothom s'ho passa molt bé. Aquesta última setmana la vam començar posant-nos les piles amb el vaixell d'ampolles reciclades, ja que teníem el projecte una mica abandonat. Ens vam dedicar a això durant part del matí, però la resta vam fer un taller de castells. Van venir en Jordi i en Carles, de la Colla Castellera de Barcelona i ens van ensenyar tots els tipus de castells que hi ha. També ens van fer una demostració de com fer un pilar i seguidament ens van ajudar a pujar sobre seu perquè tothom pogués viure l'experiència. El dimarts va ser Sta. Anna, de manera que tothom va poder gaudir d'un dia de festa sense casal.

Dimecres va ser dia de platja. Juntament amb el grup de tercer vam passar el matí a la platja dels "pijos" on vam gaudir del sol i l'aigua marina.

Dijous vam acabar d'enllestir la barca, la vam lligar ben lligada amb molt de celo i cordill, ens vam pintar de pirates i vam anar a conquerir el mar! Contra tot pronòstic la barca no es va desmuntar en cap moment, i no només això, sinó que ens va aguantar a tots! Imagineu quaaaaantes ampolles hi havia!! El projecte ha estat tot un èxit. Divendres, últim dia de Juliol l'hem passat a la piscina del Paradís del Vilar amb la resta de companys del casal! Ha estat molt intens i ens hem divertit molt!

Aquí s'acaba l'entrada del blog, i també s'acaba aquest Juliol, on ens ho hem passat d'allò més genial. De part de les monitores, la Cristina i la Marina, us volem agrair a totes i tots per fer d'aquest mes un d'inoblidable! A reveure!

Entrada anterior Entrada següent