Mestral

El dilluns vam començar la setmana anant a jugar al parc que hi ha al costat de la biblioteca. Vam jugar al "piu piu", i al pot.

El dimarts vam anar a la platja i vam jugar al salt d'allargada. Va ser tot un repte, però tots ho vam fer molt bé. Finalment, de tots, entre 3r i 4t va guanyar en Jan Beltran.

Dimecres vam anar a buscar canyes al riu tordera, per fer un taller posteriorment. Va ser una excursió molt divertida! Després vam tornar al casal per fer un lipdub amb tots els grups! Va ser genial, tothom es va disfressar i posar en escena!!!!

Dijous durant la primera part del mati vam fer "flautes" amb les canyes que havíem anat a buscar el dia abans. Va ser una tasca difícil però al final tots ho vam aconseguir. A la segona part del matí, després d'esmorzar, vam jugar a "matar", al final vam jugar nois contra noies, i encara no se sap quin equip va ser el guanyador! S'haurà de repetir!

Divendres vam fer la festa dels indis. Al principi del matí ens vam dividir els grans i els petits. Nosaltres, des de primer a quart, vam fer una serie de jocs per tal de posar a proba el joc en equip. La jefa india ens va demanar que fessim els possibles perquè plovès i així ho vam fer. Vam intentar fer la dansa de la pluja pero no va funcionar... Tot seguit, ens vam ajuntar amb els grans, i així grans i petits treballar conjuntament. Quan vam passar la prova, llavors sí que va ploure! i vam acabar fent una guerra d'aigua. Va ser un dia molt xulo!!!!

Entrada anterior Entrada següent