Mestral

Setmana d'aigua!

18/07/15

DILLUNS: OLÍMPIADES. Ens vam reunir amb tots els de primaria per celebrar el dia de les Olímpiades! Ja de bon mati vam fer grups i ens vam dividir per grups. Cada grup era un país que participava a les olipiades. Durant tot el matí vam fer jocs olímpics i després vam concloure amb una entrega de premis. Va ser un gran dia!

DIMARTS: vam anar a la platja de les sardanes ammb els de 4rt a passar el mati

DIMECRES: vam marxar en bicicleta fins a la platja de Malgrat amb els de 4rt i ens vam banyar!

DIJOUS: ens vam quedar al casal a fer jocs i també vam continuar el taller del marc de fotos a la tarda ens vam quedar a dormir al casal, ens vam banyar a les 9 de la nit tot preparant-nos per la defensa de la conquista dels romans. a la nit vam fer un joc abans d'anar a dormir on havíem d'aconseguir dexifrar el jeroglífic de l'altre equip. Després vam anar a dormir, i també vam tocar una mica la guitarra! L'endemà ben dhora ens vam despertar i vam fer un bon dia molt xulo, es deia: " el joc del borratxo"

DIVENDRES: vam anar a la platja del costat de Sa Palomera i vam fer torns per anar a pescar. Va ser molt divertit i molt xulo!!!! després vam tornar els peixets que havíem agafat a l'aigua.

Entrada anterior Entrada següent