Mestral

Aquesta ha estat la primera setmana del casal, i Mestral hem fet moltes coses!

Dilluns vam fer un taller de pa, però abans ens vam decorar els davantals i ens vam fer uns super barrets de cuiners i cuineres.

Dimarts vam anar a fer una gimcana pel poble per conèixer millor el que ens envolta i després vam provar el pa que havíem fet. Tot i ser del dia abans estava boníssim i vam oferir-ne a altres nens, nenes, monitors i monitores del casal.

Dimecres vam anar a la plaja, a la Punta de Santa Anna. Vam fer una paraula gegant i després ens vam banyar, vam estar tot el dia amb els nens i nenes de Mitjorn, ara ja ens coneixem!

Dijous vam fer el dia dw la diversitar. Entre d'altres, vam estar parlant de l'Autisme, i després sobre la tolerància i el fet d'entendre que tots som diferents però iguals. Vam fer jocs per entendre-ho, com per exemple, fer un cub entre tots. Alguns no podien utilitzar les mans, altres els peus, altres no podien parlar o veure, etc.

Finalment avui hem estat fent un taller de marc de fotos amb cartrons i petxines i després hem estat preparant l'activitat de servei que farem la setmana que ve sobre la importància de posar-se crema solar.

En resum, ha estat una setmana molt intensa, però la que ve encara ho serà més perquè dijous ens quedem a dormir al casal! Carregueu bé les piles aquest cap de setmana!

Entrada anterior Entrada següent