Mestral

Hola, holaaaa!

08/07/18

L'estiu ha començat i el casal del cau també! Els nens i nenes de Mestral ja estem en marxa per passar un estiu molt i molt divertit!

El primer dia va passar molt ràpid! Ens vam presentar i jugar molt. Dimarts vam anar al Bosc Negre a fer un súper joc! Abans, però, vam jugar a polis i cacos i la sardina per tot el bosc. Els monitors van amagar pel bosc pilotes amb puntuacions i les vam haver de buscar! Ens ho vam passar molt bé jugant, saltant i corrents.

Dimecres van venir uns nois i noies del cau a fer-nos una gimcana. Per equips vam fer les proves: vam fer castells, caminar amb els ulls tancats, lletres amb el cos... Després vam seguir jugant i ens va quedar temps per tenyir les samarretes blanques! Ben aviat veureu el resultat.

Dijous, com ja sabeu, és el dia de platja. Vam anar a la platja i ens vam passar el matí nedant, jugant a futbol i saltant les onades. Finalment, divendres hem participat en la Primera Edició de les Paraolimpiades del Casal del Cau. Amb nens i nenes d'altres edats hem superat proves adaptades per persones amb discapacitat. Ens hem pogut posar en la seva pell i conèixer molts esports i nous jocs que no sabíem! Per acabar el dia ens hem ruixat i ballat una mica.

La setmana que ve tenim ens quedem a dormir al casal, quines ganes! Agafeu força aquest cap de setmana que dilluns hi tornem!!!

Entrada anterior Entrada següent