Mestral

Aquesta setmana a Mestral hem fet moltes coses i ens ho hem passat pipa! Vam començar la setmana escalfant els motors fent unes súper olimpíades juntament amb Migjorn. Vam jugar a diferents esports, vam realitzar un munt de proves i al final va guanyar la diversió! El dimarts vam tenyir unes samarretes amb molts de colors i ens van quedar xulíssimes.

El dimecres vam anar a la platja amb el grup de migjorn, ens vam banyar i ens ho vam passar molt bé. També vam agafar uns patins i ens vam endinsar cap al mar, va ser genial! El dijous vam reciclar uns brics de cartó i ens vam fer un moneder, el vam decorar de la manera que ens va agradar més a nosaltres, ens van quedar súper bonics. Ara ja podrem guardar-nos els nostres diners!

Finalment per acabar la setmana amb molta energia, avui hem anat amb bici fins a la punta del riu Tordera, on allà hem fet un concurs de castells de sorra i ens hem pogut banyar amb unes onades molt grans. Ha estat una setmana molt divertida i ens ho hem passat genial!!

Entrada anterior Entrada següent