Mestral

El grup de mestral ha passat el càsting i ha aconseguit entrar com a concursant al concurs de... Pinya Express (secuela barata de Pekin Express). Estem dividits en 5 equips els cuals participaran a les diferents proves que anirem fent. Cada setmana és una etapa del concurs i cada dia puntua per la valoració final!

El dilluns abans de començar el concurs vam fer jocs de coneixença i cooperació. I després d'esmorzar vam preparar un cartell de benvinguda al casal, perqué tots els infants nous es sentissin com a casa!

El dimarts el dia de platja va ser una prova dura, ens vam dividir en 3 grups i només amb l'ajuda d'un enigma havíem d'arribar a la platja. Algun grup ens va costar més que d'altres, de fet el doble....

El dimecres vam començar a preparar tot el nostre merchandising del programa, per així reconèixer de quin equip erem. Vam fer unes samarretes tenyides, uns cartells amb el nostre nom i el logo del programa per a la motxilla i unes bandes pel cap amb el color del nostre equip!

El dijous vam explorar la nostra imaginació al local del l'esbart. On vam fer teatre en el més alt nivell. Ens vam inventar un munt de històries i també les vam interpretar.

I el divendres la prova més forta de la setmana! Una gimcana que contava doble per la puntuació de l'etapa!

L'equip guanyador de la setmana va ser l'equip groc! Qui serà el guanyador de l'etapa de la setmana que ve?!?!!??!...

Entrada anterior Entrada següent