Marinada

Aquesta setmana els nens i nenes de Marinada hem fet moltes activitats! La veritat és que no hem tingut temps per avorrir-nos, i és que cada dia que passa ens ho passem més bé al casal amb els nostres amics.

El dilluns ens vam fer collarets de macarrons! Com podeu veure a la foto, ens van quedar molt xulos i acolorits. Ens hi vam esforçar molt, no penseu que és fàcil! A més a més, vam celebrar l'aniversari de la Paula, que va fer 4 anys!

El dimarts vam anar d'excursió, juntament amb els grups de Carcanet i Terral, a Can Montells, perquè ens expliquessin com s'ho feien per aconseguir una fruita i una verdura tan bona, i ens ensenyessin el seu camp.

El dimecres va ser dia de platja, i com sempre ens ho vam passar genial a l'aigua tot nedant i capbussant-nos!

El dijous vam construir el nostre hort urbà, ja que vam voler posar a la pràctica algunes recomanacions que ens va fer l'Assumpta el dimarts a Can Montells. Vam fer servir unes caixes com a tests i les vam decorar amb dibuixos, i a dins hi vam plantar diferents fruites i verdures: Enciams, carbassons, xindries, cebes, tomàquets, i llavors de carbassa. Cada dia les anirem regant, i aviam si tenim sort i ens donen fruits!!!

Finalment, el divendres hem pintat amb diferents parts del cos! Sí, sí, amb el nas, la panxa, la mà i el peu! Ens encanta pintar i embrutir-nos, però sobretot la remullada posterior per netejar-nos... I és que qualsevol excusa és bona per jugar, cridar i saltar amb l'aigua!

Entrada anterior Entrada següent