Marinada

Holaaaaaaaaaa!

Aquesta setmana els nens i nenes de Marinada hem treballat el respecte a través dels contes, dels tallers i de les cançons que hem après.

Dilluns vam veure el conte de "Por cuatro esquinitas de nada" que explica la historia d'en Cuadradito, que no pot anar a l'escola amb els seus amics perquè és quadrat i els seus amics rodons.

Després vam fer un taller de pintar pedres i vam aprendre que totes les pedres són diferents però igual de boniques. L'endemà vam començar el dia fent una mica d'aeròbic perquè estavem tots una mica dormits! Desprès vam participar en el projecte "Cada mina una flor" fent flors de cartolina i així vam ajudar als nens i nenes del Sahara que, com nosaltres, també volen jugar.

Per culpa de la pluja dimecres no vam poder anar a la platja... Però vam jugar dins de l'esbarjo i desprès vam veure uns vídeos de 10+2 i la pel·lícula de la Bella i la Bèstia!!! I dijous, l'últim dia de la setmana, vam participar a la II Mini Cursa de Sant Bonós, quina passada! Els més petits del cassal s'ho vam passar d'alló més bé corrents, menjant síndria i ruixant-se.

Dijous també va ser un comiat per molts nens/es que no vindran més al cassal fins l'any vinent... Quina pena ens va fer a tots!

Esperem que tots i totes acabeu de passar una bona setmana i un moooooolt bon estiu :)

Entrada anterior Entrada següent