Marinada

Tercera setmana!

21/07/14

Aquesta setmana Marinada ha pogut gaudir de cada dia, ja que el temps ha acompanyat i molt.

A l'inici de la setmana vam presentar un nou continent, Àfrica, realitzant cançons, contes i danses típiques. Vam continuar l'endemà següent amb una excursió al parc de Xon Ferrer on van plantar les seves primeres llavors i van aprendre sobre la importància dels arbres i la seva vegetació.

Dimecres al matí vam anar al parc a jugar i a la platja, va fer un dia de molt calorós on ens vam haver d'empastifar de crema i hidratar. Dijous dia de tallers, ens vam fer un collaret de macarrons pintats, a més a més ens vam remullar amb la mànega al pati per refrescar-nos i vàrem aprendre la dansa, que nosaltres, el grup de Marinada presentaríem el divendres a la resta de grups d'infantil i finalment per acabar aquesta setmana amb bones vibracions, avui al matí hem escoltat contes i hem jugat a jocs d'equip, ens hem aturat per esmorzar i hem seguit el matí assajant la súper dansa que havíem de presentar.

Ens hem reunit al gimnàs on hem construït part del puzle dels continents, hem après noves paraules en mandinga, hem escoltat un conte molt interessant i hem presentat el nostre ball. La setmana ha estat divertida i entretinguda, desitjant saber el que ens espera la setmana que bé!

Entrada anterior Entrada següent