Marinada

Som Marinadaaaa!

08/07/18

Hola, hola! Som Marinada!!! Ens presentem: som els més petitots del casal però els que tenen més energia i ganes de fer coses, quan llegiu tot el que hem fet aquesta setmana ho sabreu!!! Començem!

El dilluns, va ser un dia molt especial, ens vam conèixer entre nosaltres i també vam conèixer les nostres monitores l’Anna i l’Ona. Vam fer jocs i danses per conèixer els nostres noms i saber una mica dels nostres companys/es. Després vam fer una descoberta de l'escola amb tots els nens/es d'infantil ( carcanet i terral) i vam descobrir nous espais però a més també vam veure tot el què necessitem per anar a la platja : crema, para-sol, xurros, galledes, etc. Amb aquest material ja estàvem preparats per anar a la platja el dimecres.

Dimarts vam començar cantant cançons de bon matí, vam cantar el sol solet, el gegant del pi ,etc. Però també vam aprendre de noves com la bamba, la dels colors o el cowboy Pedro. Després vam seguir fent jocs nous i danses, com el de la Tieta Mònica o la Palmera. Com vam fer tantes coses i teniem molta calor vam acabar el dia amb una super ruixada!!

Dimecres, amb tots els elements necessaris i la nostra monitora de suport Marta, vam anar d'excursió a la platja! Tranquil•ls, vam anar a xinu-xanu i ho vam fer molt i molt bé! Ens vam aturar a esmorzar al parc i després una remullada! Tenim un grup molt valent i de seguida es van posar a l'aigua, semblaven peixitus! I després una dutxa i cap al casal.

Dijous vam començar també cantant les cançons que havíem après i vam aprendre de noves com la de Pessigolles. Llavors vam començar a parlar del nostre servei, que tracta sobre el reciclatge i el medi ambient. Vam escoltar un conte sobre els tres contenidors que fem servir: plàstic, cartró i orgànic. Un cop ho vam tenir clar, vam pintar els nostres propis contenidor per poder reciclar. Com som molt espavilats ens va donar temps per tenyir les super samarretes del casal! Que aprofitem per recordar que l'hem de portar el dia de la platja!!!

Divendres vam celebrar les ParaOlimpiades! Una passada! Vam fer diferents esports però simulant que teníem alguna dificulta com la ceguera o minusvalía. Hem fet esports com jugar el ping-pong sentats o futbol amb els ulls tapats i amb una pilota que feia soroll. Hem descobert moltes coses i a la vegada ens ho hem passat genial! Hem acabat amb una bona ruixada merescuda i disfrutant de fer una activitat tot el casal junt!

Ja heu vist que no ens aburrim ni un segon! Així que amb aquesta energia seguirem la setmana que ve!!!

Entrada anterior Entrada següent