Marinada

Aquesta setmana ha estat molt intensa per tothom. Durant la setmana hem estat preparant l’exposició sobre medi ambient que heu pogut veure a l’escola i que hem fet conjuntament amb els grups de Terral i Carcanet. A nosaltres ens ha tocat fer la part del cel i per això vam anar a la platja a observar el cel i vam realitzar un taller de papallones i núvols.

Aquesta setmana alguns dels nens i nenes de Marinada ens vam quedar a dormir al Casal!!!!! Quina aventuraaaaa i que bé que ens ho vam passar!!! Vam venir a l’escola disfressats, vam jugar tots junts, vam sopar sota la llum de la lluna, vam fer un joc de nit i finalment ens en vam anar a dormir tots i totes ben juntets.

Una de les coses que més ens ha agradat aquesta setmana ha estat anar al bosc!!! Al bosc molts nens i nenes van descobrir la pinassa, l’escorça dels arbres i els sorolls dels animals que hi habiten. Ens vam cansar força però va valer la pena.

Per últim hem experimentat amb els peus i hem estat jugant amb el tacte de la pintura amb el paper de bombolles. Quines pessigolles!!!

EL GRUP DE MARINADA US VOLEM DESITJAR UNA MOLT BONA FESTA MAJOR!!!

Entrada anterior Entrada següent