Marinada

Hola pares i mares de Marinada, aquesta segona quinzena l'hem començat plena d'energia i cares noves.

El dilluns vam començar presentant-nos els uns als altres, ja que hi havia nens i nenes que encara no coneixíem. Seguidament vam fer un taller de titelles, que suposo que ja heu vist. Van quedar maquíssimes amb els nostres dissenys de cares i samarretes pels nostres petits personatges.

El dimarts vam ajuntar-nos amb carcanet i terral i vam fer una superdescoberta de l'aigua. La primera part del matí la vam dedicar a experimentar amb l'aigua, fent barreges, jugant amb el gel i les bombolles, la segona part del matí la vam dedicar a fer una gimcana on les proves eren de mullar-se.

El dimecres, el dia més esperat de la setmana, ens vam quedar a dormir els i les artistes al casal. Molts era la seva primera vegada fora de casa però us podem assegurar que s'ho van passar tan i tan bé que repetiran.

Dijous, ja que estàvem una mica cansats, vam fer uns tallers de relaxació amb tots els nens i nenes d'infantil on vam poder fer-nos un massatge els uns als altres en rotllana. I a més a més vam fer uns jocs d'expressió corporal.

Finalment el segon dia més esperat de la setmana, DIVENDRESSSS i quin divendres!! Hem celebrat la festa major! Hem fet uns tallers amb els de l'esbart, ens han ensenyat a ballar algunes danses i hem acabat fent una cercavila i celebrant que és festa major amb un suc a l'Ensorra't del Casal.

Aquesta setmana ha sigut mooooolt divertida i plena d'activitats diferents i noves i ens ho hem passat genial!!!!

Entrada anterior Entrada següent